Landemian päätöstilaisuus 6.6. klo 15.00 alkaen

Landemia-hankkeen päätöstilaisuus järjestetään 6.6.2023 klo 15.00 alkaen Soinin Hautakylällä Hautakyläsalissa. Hanke on saanut alkunsa juuri tässä tilassa, minkä takia hanke halutaan päättää siellä, missä sen syntysijat ovat. Tilasuus järjestetään hybridinä, joten tilaisuuden ensimmäinen osa striimataan YouTubeen ja jälkimmäinen osa on vain paikan päälle tuleville henkilöille. 

 

Tilaisuudessa käydään läpi muun muassa hankkeen puitteissa saatuja tutkimustuloksia ja kuullaan puheita sekä mielenkiintoisia elämänmakuisia tarinoita. Ohjelma päivittyy tähän artikkeliin myöhemmin. Tilaisuuteen kannattaa ehdottomasti tulla paikan päälle, ettet jää mistään ohjelmasta paitsi! Tilaisuudessa järjestetään myös kahvitarjoilu. 

 

Jos et pääse paikalle, striimataan tilaisuuden ensimmäinen osio myös YouTubeen. Tervetuloa seuraamaan striimiä! Striimilinkki julkaistaan ennen tilaisuutta. 

 

Tarjoilujen varmistamiseksi toivoimme ilmoittautumista tilaisuuteen. Ilmoittautumaan pääset klikkaamalla alla olevaa ilmoittautumislinkkiä.

 

Landemian päätöstilaisuus