Landettajan toilailuja osa 3

Moi taas kaikille!

Tämä lähteminen Etelä-Pohjanmaan landellehan ei oo ihan sujunut niin kuin suunnittelin. Tajusin nimittäin, että olis varmaankin hyvä, jos omistaisin auton – muuten voi tulla vaikeuksia liikkua paikasta toiseen nopealla aikataululla. Niin… ja tietty se ajokorttikin vois olla ihan kätevä, vaikka sanotaanhan, ettei kortilla ajeta. Oon siis hankkinut ajokortin ja myös auton. RIP rahat. :’) Toivottavasti siellä on edullisia kauppoja, joista saa vaikka jotain kolmenkymmenen sentin nuudelipusseja, muuhun ei tällä reportterilla ole auton, ajokortin ja majapaikkojen hommaamisen jälkeen massia.


Arvoin tosiaan paikan Etelä-Pohjanmaalla, josta ajattelin aloittaa mun kierroksen. Mun arvontaviritelmä oli ihan kuin jostain seikkailuelokuvasta, ja se on ihan pakko jakaa teille! Harmittaa oikein, etten ottanut kuvaa siitä. Mutta niin, siis etsin netistä Etelä-Pohjanmaan kartan, tulostin sen ja laitoin sen mun seinällä olevalle taululle kiinni nastoilla. Heitin tikkaa siihen karttaan, ja arvatkaas mistä paikasta aloitan – Soinista. Nyt täytyy myöntää, että en ikinä ollut aikaisemmin kuullut tällaisen paikan olemassaolosta. Se tosin on vain mun sivistymättömyyttä. En välttämättä pääsis Stadi vs. Lande -kisassa kovin pitkälle.


Mutta takaisin itse asiaan. Päätin vähän googlailla Soinia, koska enhän mä nyt sinne voi lähteä tietämättä koko paikasta mitään. Ensin katselin ihan majoitusta, kauppoja, ruokapaikkoja ja muuta randomia nippelitietoa. Löysin muutamia majoituspaikkoja, mutta yksi sieltä pomppasi ylitse muiden. Se näytti tosi kivalta ja siistiltä – ja siellä oli jopa oma sauna! Mun yksiössäkään ei oo omaa saunaa! Luksusta! Mutta se on kyllä 20 kilsaa keskustasta. Noh, onhan mulla nyt se auto. Ja siellä on se oma sauna!


Nyt oikeestaan odotan jo innolla, että pääsen matkaan. Tästä voi tulla vielä jännä reissu! Vihdoin pääsen Landemian jäljille!