Landettajan uusi vuosi

Tervetuloa 2023!

Moikka jälleen! Vuosi 2022 on päässyt vierähtämään jo ohi, vaikka juurihan sitä oli vasta vuoden 2022 ensimmäinen päivä! Joka tapauksessa, uusi vuosi ja uudet kujeet siis, vai mitenkäs se menikään?

 

Vuosi 2022 on ollut valtavan hyvä – ainakin mun mielestä. Oon päässyt vähän lomailemaan, ratkaissut Landemian arvoituksen ainakin osittain, saanut monta ihanaa ihmistä elämääni ja päässyt kokemaan kaikenlaisia uusia asioita. Erityisen kiitollinen olen tästä mun kesäisestä kalakaverista, joka ei oikeestaan jäänyt nyt ihan vain kesäiseksi kalakaveriksi, vaan syksy ja alkutalvikin on tullut vietettyä aika tiiviisti yhdessä. Ehkä talvella mennään pilkkimään! Oikeastaan ainoa negatiivinen asia on ollut, että tää vuosi on mennyt ihan törkeen nopeeta, enkä haluais, että näin hyvä vuosi loppuu vielä. Ehkä 2023 on vielä parempi, kuka tietää…

 

Erityisen ihanaa on ollut jouluaika, jonka vietin Karijoella kalakaverin perheen luona. Käytiin kylällä laulamassa kauneimmat joululaulut ja valmisteltiin joulua ihan perusteellisesti. Joulun aikaan oon myös keskittynyt muistelemaan, mitä kaikkia uusia kokemuksia tää vuosi ja asuminen puoliksi Etelä-Pohjanmaalla on mulle antanut. Uusia kokemuksia ihan tältä joululta oli muun muassa joululaatikoiden teko ihan itse. Oli myös ihanaa tehdä itse sienisalaattia itse syksyllä poimituista rouskuista ja kalakaverin pienessä puutarhassa kasvaneista sipuleista. Se sienestyskin oli jotain, mitä en oo ennen uskaltanut tehdä, koska tunnistan vaan tyyliin kärpässienen. Väkisin mieleen tulee myös kesälliset kalareissut, juhannustanssit, kohtaamiset kyläläisten kanssa ja Etelä-Pohjanmaan kiertoajelut, markkinat ja pääsiäiskokko. Niin paljon hyviä muistoja, jotka otan mukaan uuteen vuoteen!

 

Uusi vuosi vaihtui tänä vuonna pääkaupunkiseudulla ystävien kanssa, mutta otin totta kai myös kalakaverin mukaan juhlimaan uutta vuotta. Meillä oli ihana vuodenvaihde glögien, juustojen ja hillojen parissa. En malta odottaa, mitä ensi vuosi tuo tullessaan! Uskon, että ensi vuonna tuun viettämään entistä enemmän aikaa Karijoella, ja teen töitä sieltä käsin. Kesällä tuskin pääkaupunkiseudulla edes käyn, kun kalakaverillakin on lomaa silloin. Voidaan silloin yhdessä rempata kalakaverin taloa vähän ja toki myös käydä monissa tansseissa ja kalaretkillä. Luulen, tai ainakin toivon, että ensi vuodesta tulisi oikea rakkauden vuosi!

 

Toivotan kaikille lukijoille oikein ihanaa uutta vuotta 2023! Toivotaan tästä hyvää vuotta meille kaikille!