Tutkimushaastattelu

Arvoisa vapaa-ajan asukas!

Eteläpohjalaiset Kylät ry (EPK) ja Luonnonvarakeskus (Luke) ovat toteuttamassa Landemia-hanketta (landemia.fi), jonka tavoitteena on edistää muuttoa Etelä-Pohjanmaalle ja lisätä Etelä-Pohjanmaan elinvoimaisuutta. Hanke saa rahoituksensa Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen kautta EU:n maaseuturahastosta.

Haastattelemme Evijärven, Ilmajoen, Isojoen, Karijoen ja Soinin kuntien vapaa-ajan asukkaita, jotka asuvat vakituisesti Etelä-Pohjanmaan ulkopuolella.

Kartoitamme haastatteluilla oleskelua vapaa-ajan asunnoilla ja niiden lähiympäristössä. Tuloksia käytetään hyväksi pohdittaessa, miten vapaa-ajan asukkaiden elämisen puitteita voitaisiin edistää. Haastatteluun osallistumalla Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa vapaa-ajan asuinseutusi kehittämiseen!

Haastatteluun olisi hyvä varata vähintään puoli tuntia aikaa. Osallistuminen on luonnollisesti täysin vapaaehtoista, ja voit milloin vain keskeyttää haastattelun niin halutessasi.

Noudatamme EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) periaatteita. Tulokset raportoidaan anonyymisti, eikä yksittäisen henkilön vastauksia voida erottaa tuloksista. Voit tutustua tietosuojailmoitukseen avaamalla linkin tästä. Osallistumalla haastatteluun vahvistat hyväksyväsi vastausten käytön tietosuojailmoituksessa mainitulla tavalla.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja sovitaan haastattelu!

Olli Voutilainen, Luonnonvarakeskus (puhelin: 029 532 2402, sähköposti: olli.voutilainen@luke.fi)

Tarja Vuorinen, Eteläpohjalaiset Kylät ry (puhelin: 045 348 2968, sähköposti: tarja.vuorinen@epk.fi)

Haastattelemisiin!

Kuvassa mainos