Tutkimusmatka alkaa

Moikka ja tervetuloa lukemaan mun ihan ensimmäistä blogipostausta!

Oon viime aikoina ollut kai tietämättäni ihan ulkona maailman menosta. Viime viikollakin kuulin sivukorvalla kaksi kertaa eri paikoissa puhuttavan jostain Landemiasta. Ekalla kerralla juteltiin keskustassa yhden tuttavan kanssa ja yhtäkkiä se kysyi multa, oonko kuullut Landemiasta, ja tiedänkö siitä jotain. No en tiennyt, enkä kyllä tiedä vieläkään.

Toisella kerralla istuin kaverin kanssa kahvilassa ja juteltiin niitä näitä. Kun kaveri lähti hakemaan santsikuppia, kuulin naapuripöydässä puhuttavan taas samaisesta Landemiasta. En saanut siinä hälinässä mitään selvää itse keskustelusta, mutta sana Landemia herätti jälleen huomioni ja jäi mieleen.

Kiinnostuin noiden kuulopuheiden takia ihan valtavasti Landemiasta, kun se on niin outo juttu – tai mikä nyt ikinä onkaan. Kukaan ei tunnu tietävän, mikä Landemia on, mutta hirveästi huhuja siitä liikkuu ja se tuntuu olevan päivän polttava aihe. Itse vaan mietin, että oonko tosiaan pudonnut näin pahasti kelkasta, kun en tiedä tästä yhtään mitään? On tässä oikein kunnon reportteri, haha. Emoji?

Päätin sivistää itseäni ja lähteä tutkimaan Landemiaa. Tässä voisi olla sellainen jutun aihe, josta voisi tulla mun uralle oikea kultakaivos! Tämä voisi olla mun läpimurtojuttu toimittajaurallani, josta mut muistettaisiin vielä vuosienkin päästä!

Halusin kovasti tietää lisää Landemiasta, ja aloin googlettaa sitä intensiivisesti, mutta en löytänyt mitään käyttökelpoista tietoa. Yritin etsiä kaikilla osaamillani kielillä, mutta yhtään mitään en ainakaan vielä löytänyt. Kohta varmaankin jostain syövereistä alkaa löytyä asiantuntevia keskusteluja, joissa joku väittää kivenkovaa, että koko Landemiaa ei ole olemassakaan. 

Seuraava tavoitteeni onkin selvittää, mistä Landemia tulee, mikä se on, mitä se aiheuttaa ja onko Landemiaa ylipäätään olemassa, vai onko tämä jotain uutta salaliittoteoria-/foliohattu-huuhaata. Mä kyllä uskon, että Landemia on olemassa, mutta en vaan tiedä vielä mitä se on. Sen olemassaolon selvittämisessä onkin työtä ensi viikolle. Vitsit, en millään malttais odottaa, että pääsen tutkimaan tätä!