Hohoi!
Pilottikuntien kylät ja kyläläiset!

Mikä on parasta juuri sinun kylässäsi?

Kuvassa peltomaisema

Landemia-hankkeen pilottikunnissa (Isojoki, Karijoki, Ilmajoki, Evijärvi ja Soini) kunnan ja kylien elinvoimaa vahvistetaan nyt syksyn aikana palvelumuotoilun keinoin.

 

Pilottikuntien kylille ja kyläläisille on nyt tärkeä tehtävä. Haluamme kuulla teiltä ja nostaa esiin, mikä on parasta juuri teidän kylässänne ja juuri sinun mielestäsi.

Nyt haluamme nähdä, millaisia timantteja lähiseutumme kätkee sisäänsä! Toivomme näkevämme ihan uudenlaisia näkökulmia alueemme kyliin, ei siis pelkästään matkailumainoksista tuttuja pelkkiä maisemakuvia vaan jotain uutta ja erilaista! Lähetä meille kuva mikä sinusta on parasta omassa kylässäsi. Liitä mukaan lyhyt teksti (noin 15 sanaa), jossa kerrot miksi valitsit juuri tämän kuvan ja mistä kylästä kuva on.

 

Onko sinulla joku tietty tilanne tai jokin paikka, jossa huomaat aina miettiväsi ”olenpas onnekas, kun saan täällä asua”? Kuva voi olla esimerkiksi otos siitä hetkestä, kun aurinko paistaa juuri täydellisesti puiden välistä tiettyyn kohtaan marjareittisi tai lenkkipolkusi varrella. Se voi olla myös vaikkapa kuva mäestä, jota kulkiessa mielesi ja kuntosi kohenee.  Mikä ilahdutti sinua tänään, ja mistä olet kylälläsi erityisen ylpeä?  Jaathan sen meille kuvana lyhyellä saatetekstillä varustettuna.  Muista myös kertoa, mistä kylästä olet kuvan ottanut!

 

Voit lähettää kuvan teksteineen sähköpostitse tarja.vuorinen@epk.fi tai yksityisviestillä Landemian Instagramiin ja Facebookiin. Lähetäthän siis kuvasi viimeistään 15.9!

 

Emme etsi mielettömiä ihmeellisyyksiä, vaan havaintoja oikeiden ihmisten kokemana – kuvia, ja tarinoita niiden takana!

Käytämme näitä kuvia ja tarinoita alueen kyliä esitellessä. Tulevaisuudessa myös hankkeen pilottikunnat voivat käyttää kuvia ja tarinoita markkinoinnissaan.

 

Haluamme tuoda ylpeästi esiin sitä, miten monesta eri syystä kylillä ja maalla asuminen on ihan parasta!

 

Kuvia innolla odottavat:

Landemia-tiimi: Tarja, Susanna ja Tiia