Landettajan juhannus

Moikka jälleen! Kesä tuli vihdoin, ja päätin lähteä viettämään mun kesälomaa Etelä-Pohjanmaalle. Lähdin tällä kertaa eri kylälle ja myös kokonaan eri paikkakunnalle, koska ajattelin sen jotenkin auttavan Landemian arvoituksen ratkaisemista. Noh, ei se auttanut. En vieläkään oo saanut selville, mikä Landemia oikeesti on; hankkeen lisäksi siis. Netistä löytyy tietoa vain hankkeesta, ja muutamien tyyppien kommentteja eri someissa ja keskustelualueilla siitä, kuinka he ovat saaneet Landemian. Edelleen oon siis näiden tutkimusten kanssa aika lähtökuopissa. 

Joka tapauksessa, tulin takaisin tänne E-P:n maaseutumaisemiin, koska onhan täällä niin ihanaa! Varsinkin nyt, kun kaikkialla kukkii ja tuoksuu niin hyvältä! Linnut laulaa ja joka puolella on niin ihanan vehreää! Täällä on tosi paljon myös vesistöjä ja uimapaikkoja, mikä ei yhtään haittaa ainakaan näillä helteillä. Voi olla, että lähden mato-ongelle, mutta ennen sitä mun pitäis saada täältä joku kalakaveri, mielellään sellainen, joka uskaltaa ottaa sen kalan pois koukusta ja no, ihan ekana vaikka uskaltais laittaa sen madon koukkuun. Mähän en sitä tee, muuten kuin ehkä kumihanskat kädessä. 

Viikko ennen juhannusta järjestettiin Alavudella nuorten lavatanssit, ja päädyin sitten sinne. Lähdin niihin tansseihin ihan vaan haistelemaan kesäyön tunnelmaa, ja olipahan tanssit. Tanssijoiden joukossa oli nuoria, mutta myös kokeneempia tanssijoita, mikä oli aika mahtavaa. Pääsin itse myös tanssimaan, mutta en oikeestaan osannut tanssia kuin vain valssia. Onneksi tanssittajia mun amatöörimäisyys ei haitannut.  

Oli niin kivaa, että päätin lähteä juhannuksena uudestaan tansseihin, ja niinhän mä lähdinkin! Jälleen oli mahtava tunnelma, sain uusia tuttuja ja näistä tansseista taisi löytyä myös se kalakaveri… Tässä saattaa olla vähän kesäromanssia ilmassa… Olipa kohtalokkaat juhannustanssit.